Bonnetjes kwijtraken is verleden tijd dankzij de smartphone

11/4/2016
Boekhouden Blog

Het is ongetwijfeld een herkenbaar fenomeen voor iedere zelfstandige ondernemer: rondslingerende bonnetjes en facturen die zo’n beetje altijd lijken te ontbreken op het moment dat ze juist aanwezig moeten zijn. De btw-aangifte is hier een goed voorbeeld van. Daar moet een oplossing voor komen – zo vonden ze bij het online boekhoudprogramma Jortt. Het resultaat is de handige smartphone-app waarmee losse bonnetjes direct en eenvoudig worden ingeboekt.

Geen her en der opduikende bonnen meer en schoenendozen vol losse papiertjes, maar een simpele manier om dit soort kleine facturen direct toe te voegen aan je administratie. Een smartphone-app is het antwoord op een veel voorkomend probleem bij ondernemers, waarbij kostenfacturen simpelweg zoekraken in de administratie. Door bonnen direct in te boeken met behulp van de app worden ze onmiddellijk digitaal vastgelegd en raak je ze nooit meer kwijt.

Directe koppeling

Nadat je het bonnetje hebt gefotografeerd, vul je eenvoudig het vermelde bedrag in. Daarnaast kun je de boeking categoriseren aan de hand van een relevante kostenpost. Het boekhoudprogramma Jortt, waaraan de app is gekoppeld, doet vervolgens de rest. Het programma koppelt jouw boeking direct aan je boekhouding en stelt onmiddellijk je financiële gegevens bij, waaronder de balans en de winst- en verliesrekening. Hierdoor beschikken ondernemers altijd over accurate, up-to-date-gegevens.

Eenvoudige boekhouding

Met de smartphone app zet Jortt nog een stap richting het vereenvoudigen en automatiseren van de boekhouding. ‘Want, vindt medeoprichter Hilco De Roo, een traditionele boekhouder past eigenlijk niet meer bij de organisaties van vandaag de dag. Deze nieuwe technieken maken zelf boekhouden makkelijk en overzichtelijk.’ De smartphone-app is eveneens toonaangevend voor wat De Roo omschrijft als ‘het ultieme doel van Jortt’: het boekhouden compleet automatiseren.

Over Jortt

Jortt is een slim boekhoudprogramma waarmee ondernemers op overzichtelijke en eenvoudige wijze de boekhouding op orde houden. De Jortt smartphone-app is gratis voor iedereen die Jortt Compleet gebruikt.

Tag: Perfecte boekhouding - Boekhouder - Boekhoudprogramma - Boekhoudkantoor

Hilco de Roo

Ondernemer in online diensten, waaronder boekhoudprogramma jortt.nl.

Related Posts

Ontvang de boekhoudcursus gratis in je mailbox

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form